Jobba hos oss

Intresserad av att jobba hos oss?

Arbetsuppgifterna i rederiet är många och omväxlande, både ombord på fartyget och i land i Vasa och Umeå. Vårt rederi är inte så stort, så som en medarbetare i vårt tajta och glada RG Line-team bör du vara flexibel, företagsam och serviceinriktad.

Goda språkkunskaper i både svenska och finska är nödvändigt. I arbeten inom kundtjänst behövs dessutom engelska men vi värdesätter även kunskaper i övriga språk  såsom tyska, franska, ryska och norska speciellt under sommaren då vi har många internationella kunder.

Känner du sjömanslivet kalla!

Eftersom vår fartygsorganisation är liten har alla sjömän förutom sitt vanliga arbete även alltid uppgifter inom fartygets säkerhetsorganisation. Därför krävs att alla ombordanställdas utbildningar och kurser är i skick.

För jobb på däck och maskin avdelningarna behövs behörighetsbrev enligt befattning. Av ekonomipersonal krävs Basic Safety Training kurs (grundläggande nödsituations utbildning). Alla som arbetar ombord måste ha giltigt sjömansläkarintyg samt RoRo-passagerarcertifikat. Livbåtsmanscertifikat är även till fördel.

Ovan nämnda krav är endast exempel på grundkrav för sjöarbete, exakta krav bestäms dels av befattningen men också av arbetsuppgifterna. Om du undrar över något eller inte är säker på om du har behövliga papper så tveka inte att fråga oss.

Lämna gärna en öppen ansökan till oss så behandlar vi den så snart som möjligt.

Öppna jobb.

För tillfället söker vi tim- och säsongarbetare för kvälls- och veckoslutsarbete till våra bokningar/incheckningar i Vasa och Umeå.

Ombord har vi ofta behov av vikarier vid olika tillfällen. Skicka gärna in en ansökan även om vi inte råkar ha något ledigt jobb just nu.

Kommentering avstängd

Comments are closed.