Töihin meille

Kiinnostaako työ meillä?

Varustamossa on runsaasti erilaisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä laivalla että maissa Vaasassa ja Uumajassa. Varustamomme ei ole kovin suuri, joten työntekijänä tiivissä ja iloisessa RG Line-tiimissämme sinun tulee olla joustava, yritteliäs sekä palvelualtis.

Hyvät suomen ja ruotsin kielitaidot on välttämättömyys. Asiakaspalvelutehtävissä tarvitaan lisäksi englantia mutta arvostamme myös muita kielitaitoja kuten esimerkiksi saksaa, ranskaa, venäjää ja norjaa koska erityisesti kesällä meillä on paljon kansainvälisiä asiakkaita.

Kutsuuko merimieselämä!

Koska laivaorganisaatiomme on pieni niin jokaisella merimiehellä on oman työtehtävänsä ohella myös aina tehtäviä laivan turvallisuusorganisaatiossa. Siksi vaatimuksena on että kaikilla laivatyöntekijöillä on koulutus ja kurssit kunnossa.

Kansi ja koneosastoilla vaaditaan työtehtävän mukaiset pätevyyskirjat. Taloushenkilökunnalta vaaditaan Basic Safety Training kurssi (hätätilannetoiminnan peruskoulutus). Kaikilla laivatyöntekijöillä on oltava voimassaoleva merimieslääkärintodistus sekä RoRo-matkustajasertifikaatti. Pelastusvenemiehenkirja on myös eduksi.

Yllä mainitut vaatimukset ovat esimerkkejä perusvaatimuksista laivatyötä varten, tarkat vaatimukset riippuvat osittain toimesta sekä myös työtehtävistä. Jos jokin asia mietityttää tai et ole varma onko sinulla tarvittavat paperit niin älä epäröi kysyä sitä meiltä.

Jätä meille avoin työhakemushakemus niin käsittelemme sen niin pian kuin mahdollista.

Avoimia työpaikkoja.

Tällä hetkellä haemme tunti- ja sesonkityöntekijöitä, Vaasan ja Uumajan varaamoon/lähtöselvitykseen, ilta- ja viikonlopputyötä varten.

Laivalla meillä on usein tarve sijaisista eri ajankohtina. Lähetä hakemus vaikka meillä ei ehkä satu olemaan vapaata paikkaa juuri tällä hetkellä.

Kommentit poissa käytöstä

Comments are closed.