Resetips

Resetips i Finland och Sverige

På de här sidorna har vi samlat olika intrssanta tips om vart man kan resa i både Finland och Sverige.

Informationen på dessa sidor härstammar från de olika resmålen, vi ansvarar inte för eventuella fel i informationen.


Finland

Finland bjuder på många olika upplevelser – äventyrsbad, fartfyllda aktiviteter, vacker natur, kulturella nöjen och historiska sevärdheter. För att nu nämna bara några av de många orsakerna att åka till Finland!

Vi har gjort det lite lättare att hitta just de ställen och aktiviteter som intresserar dig. Här nedan finns ett axplock med sevärdheter, nöjen och aktiviteter som finns i Vasa med omnejd. Där det är möjligt, har vi länkat till ytterligare information. Bra information hittar du även på följande webbsidor:

www.visitfinland.com

matkailu.vaasa.fi

www.finwest.fi


Sverige

Varför åka till Sverige? Finns det några sevärdheter? Vad kan man göra där?

Tja, vad sägs om shopping, häftiga äventyrsbad, fartfyllda aktiviteter, vacker natur, kulturella nöjen och historiska sevärdheter? För att nu nämna bara några av de många orsakerna att åka till Sverige!

Vart i Sverige vill du då åka? Vi har gjort det lite lättare att hitta just de ställen och aktiviteter som intresserar dig. Här nedan finns ett axplock med sevärdheter, nöjen och aktiviteter som finns i landskapen Västerbotten, Ångermanland, Norrbotten, Lappland, Jämtland och Härjedalen. Där det är möjligt, har vi länkat till ytterligare information. Bra information hittar du även på följande webbsidor:

www.visitsweden.com

www.vasterbotten.net

www.upplevmittsverige.nu

www.swedishlapland.com

www.harjedalen.info

Kommentering avstängd

Comments are closed.